Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Tora Vega Gymnasiet

Burlöv
Fristående skola
50 elever

Tora Vega Gymnasiet är en nystartad gymnasieskola i Åkarp. Skolan passar dig som vill ha nära till lärare och klasskamrater. Vårt mål är att alla ska bli sedda, få rätt stöd och klara studierna. Vi hjälper dig till intressanta arbetsplatser för APL. Skolan delar lokaler med Tora Vega Folkhögskola.

Tora Vega Gymnasiet är en nystartad gymnasieskola som ligger i mysiga lokaler i Åkarp. Vi erbjuder två yrkesinriktade program, barn- och fritidsprogrammet: fritid och hälsa och försäljnings- och serviceprogrammet där du både får yrkeskunskaper och behörighet till vidare studier. I utbildningarna ingår flera praktikperioder (APL) på arbetsplatser som vi hjälper dig att hitta under din studietid.

Hos oss får du stöd och hjälp med motivationen för att klara gymnasiet av kompetenta och engagerade lärare. Alla som arbetar på skolan har dig i fokus. Din trivsel och att du som elev känner att du kan påverka din tid på skolan är viktigt för oss.

Vi delar lokaler med Tora Vega Folkhögskola, som har funnits i 155 år, och det finns goda möjligheter att läsa vidare på våra yrkesutbildningar eller allmänna kurser efter gymnasiet. Vi ligger mellan Malmö och Lund med bra buss- och tågförbindelser.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

STARTAR EJ

Barn- och fritidsprogrammet

Fritid och hälsa

STARTAR EJ

Försäljnings- och serviceprogrammet

Introduktionsprogram

STARTAR EJ

Programinriktat val mot Barn- och fritidsprogrammet

Fritid och hälsa

STARTAR EJ

Programinriktat val mot Försäljnings- och serviceprogrammet