Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Designgymnasiet Malmö

Malmö
Fristående skola
170 elever

Design är den röda tråd som går genom alla våra utbildningar, oavsett vilket program du väljer. Vi förbereder dig för framtida jobb inom modedesign, arkitektur eller produktdesign, samt för vidare studier på högskola och universitet.

Från och med skolstart 2023 finns hela vår skola på Östra Kanalgatan 5. Hos oss är lokalerna viktiga för att du som elev ska känna dig inspirerad, trivas och utvecklas.

Designgymnasiet har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till oss lärare med bred och djup erfarenhet inom design. Det skapar en unik miljö för dig att få utvecklas i och pröva dina vingar inom olika former av skapande. Hos oss finns alla förutsättningar med designmetropolen Köpenhamn som granne och många av Sveriges tyngsta och mest innovativa tryckerier, designbyråer, arkitekter och mässarrangörer representerade i staden.

Designgymnasiet strävar efter att vara Sveriges absolut bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar våra elever och lärare då vi utbildar framtidens designers. Varmt välkommen att bli en av oss.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Estetiska programmet

Bild- och formgivning

  • Profil: Grafisk design
  • Profil: Inredningsdesign
  • Profil: Modedesign

Teknikprogrammet

Design och produktutveckling

  • Profil: Produktdesign

Teknikprogrammet

Samhällsbyggande och miljö

  • Profil: Arkitektur och design