Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

Malmö
Fristående skola
720 elever

ProCivitas strävar mot att vara Sveriges bästa gymnasieskola, en målsättning som genomsyrar verksamheten från engagerade lärare och hög elevtrivsel till våra fina traditioner och den fantastiska maten. Vi ligger i topp i Malmö stads undersökningar gällande utbildningskvalitet, trivsel och trygghet.

Lärarna – vår största tillgång. En bra lärare är legitimerad, välutbildad, pedagogisk, älskar sitt arbete och uppskattas av sina elever. Därför anställer vi bara sådana lärare. Våra lärare har också gedigen erfarenhet från arbetslivet och kompetenser hämtade utanför skolans värld.

Egen näringslivsmentor – unikt för ProCivitas. Målsättningen med Mentorsprogrammet är att stödja elevens personliga och professionella utveckling. Mentorn hjälper eleven att skapa en tydligare bild av sin framtid samt ger en viktig inblick i arbetslivet.

Nytta och nöje – skolan är inte bara studier. Det är viktigt att ha roligt utanför klassrummet också så att man får fina minnen och vänner för livet. Våra elever kan se fram emot resor, filmkvällar, klassträffar, elevkårsarrangemang, roliga upptåg och mycket mer.

Framtiden – dina möjligheter är obegränsade. En majoritet av ProCivitas elever fortsätter sina studier efter gymnasiet och många elever återfinns på toppuniversitet både i Sverige och internationellt.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Ekonomiprogrammet

Ekonomi

  • Idrottsutbildning

Ekonomiprogrammet

Juridik

  • Idrottsutbildning

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Naturvetenskapsprogrammet

  • Idrottsutbildning

Samhällsvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

  • Idrottsutbildning

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

  • Idrottsutbildning