Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Bellevue gymnasium

Malmö
Kommunal skola
170 elever

Bellevue gymnasium är en skola i Malmö som specialiserat sig på introduktionsprogrammet individuellt alternativ. Det är ingen fortsättning på grundskolan utan en ny chans för dig att nå dina mål. Vi erbjuder individuellt stöd och en trivsam miljö – allt för att du ska klara av dina studier.

Bellevue gymnasium – en framtidsbro – skolan där varje elev rustas med kunskap och mod att ta nästa steg i livet.

På Bellevue gymnasium lägger vi stor vikt vid att kartlägga dina kunskaper och planera din studietid tillsammans med dig. Redan under sommaren bjuder vi in dig så att du får en chans att lära känna oss inför skolstarten. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga och trivas på skolan och all undervisning sker i små grupper.

Hos oss kan du satsa på de grundskoleämnen du saknar och även lägga till enstaka gymnasiekurser. Vad du än vill så hjälper vi dig att hitta motivation, kunskaper och mod för att nå dina mål.

Skolan har inte öppet hus vid ett speciellt datum utan kontakta oss om du är intresserad och vill besöka skolan. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida. Din studie- och yrkesvägledare kan hjälpa dig.

Läs hela skolans presentation

Introduktionsprogram

Individuellt alternativ

Förstärkt program – individuellt alternativ

  • Profil: Individuellt förstärkt - sökbar via Malmö stads gymnasieskolor (MSGY)

Individuellt alternativ

  • Profil: Sökbart via Malmö stads gymnasieskolor (MSGY)