Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Bladins gymnasium

Malmö
Fristående skola
250 elever

Bladins Gymnasium är en av Sveriges mest anrika fristående gymnasieskolor. Skolan drivs utan vinstsyfte av Stiftelsen Bladins Skola. Vi är stolta över vår höga kvalitet! På skolan har vi 100 % legitimerade lärare och hög lärartäthet. Allt för att du ska lyckas med dina studier!

Som elev på Bladins Gymnasium kan du förvänta dig engagerade och kompetenta pedagoger som hjälper dig att nå din fulla potential! Du får goda möjligheter till studieresor och utbyten utomlands. Flera av våra elever åker på utbytesstudier och vi samarbetar som enda skola i Malmö med Svenska skolan i London. Varje år tar skolan dessutom emot utbytesstudenter från världen över. Skolan är en Ambassadörskola för EU. Vi erbjuder tre olika program med olika profiler: naturvetenskap – forskning, samhällsvetenskap – internationella relationer och samhällsvetenskap – beteendevetenskap.

Tillsammans arbetar vi hårt för att du som elev ska vara väl förberedd inför universitetsstudier samt besitta de förmågor som krävs för att göra ett avtryck i en föränderlig, global framtid!

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap