Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Söderport

Malmö
Fristående skola
305 elever

Vi värnar om dina gymnasiestudier och är övertygade om att engagemang är nyckeln att du ska lyckas. Det personliga engagemanget vi har i din framgång och ditt välmående är viktigast. Allt sammanfattas i vår devis – det är viktigt för oss att det går bra för dig!

Vi ligger precis mellan Lilla Torg och Gustav Adolfs torg i fina lokaler med plats för både praktiska och teoretiska program. För oss är det viktigt att du ska få ett tydligt samband mellan undervisning och omvärlden. Därför satsar vi mycket på samarbeten, externa föreläsare och studiebesök. Många av våra elever väljer att delta i våra internationella projekt och skapa minnen för livet. Hittills har vi haft internationella samarbeten i fem av världens sju kontinenter.

Inom Drottning Blankas Gymnasieskola är det viktigt för oss att det går bra för dig. Att hjälpa varandra till framgång är vad vi vill ska känneteckna oss, och genom ett personligt engagemang från såväl personal som elever ska vi tillsammans nå ett bättre resultat. Lyckas vi nå detta tillsammans är vår erfarenhet att vi når ett bättre resultat, oavsett om det handlar om betyg, vidare studier, anställningsbarhet eller om att helt enkelt trivas i vardagen under din gymnasietid.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

STARTAR EJ

Ekonomiprogrammet

Ekonomi

  • Profil: Finans

Hantverksprogrammet

Frisör, barberare och hår- och makeupstylist

  • Profil: Hår- och makeupstylist

Samhällsvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

  • Profil: Kriminologi

Vård- och omsorgsprogrammet

  • Profil: Räddningsmedicin

Introduktionsprogram

Programinriktat val mot Hantverksprogrammet

Frisör, barberare och hår- och makeupstylist

  • Profil: Enskilda platser
  • Profil: Hår- och makeupstylist