Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Einar Hansengymnasiet

Malmö
Fristående skola
240 elever

Förverkliga dina drömmar på Einar Hansengymnasiet! Einar Hansengymnasiet är en liten skola och det kommer vi alltid att vara. Vi tror nämligen att det är lättare att trivas när alla känner alla. Stämningen är familjär och du hittar snabbt nya vänner.

En liten skola med ett ovanligt stort hjärta – Einar Hansengymnasiet är en liten skola i centrala Malmö. Här samlas nyfikna naturvetare och samhällsvetare för att skaffa sig den kunskap och utbildning som krävs för att ta sig vidare till universitet och högskola – och för att ha riktigt kul under tiden förstås!

Våra lärare brinner för sina ämnen – Alla lärare som undervisar på Einar Hansengymnasiet är erfarna och välutbildade. Med deras stora ämneskunskap blir lektionerna både intressanta och varierade. Vi har språklärare som undervisar i sitt modersmål vilket ger dig och dina klasskompisar bättre och djupare förståelse för både språk och kultur.

Vi är en del av Folkuniversitetet – Einar Hansengymnasiet startade 2001. Skolan är en del av Folkuniversitetet som ägs och drivs av en stiftelse som Lunds universitet står bakom. Folkuniversitetet tillhör den idéburna sektorn som befinner sig mellan den offentliga (kommunala) och den privata. Vi är helt fria från kommersiella, religiösa, fackliga och politiska intressen. Vår naturliga koppling till utbildning och lärande gör att vi har tät kontakt med den akademiska världen.

Välkommen till Einar Hansengymnasiet!

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap