Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Malmö Borgarskola

Malmö
Kommunal skola
1400 elever

Välkommen till en gymnasieskola där du får tre år fyllda av kunskap och utmaningar, men också varm gemenskap och spännande upplevelser. Vår vision är att vi vill vara hela Malmös bästa gymnasieskola. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån, utan vart du är på väg …

Malmö Borgarskola erbjuder nationella gymnasieutbildningar på svenska, samt två inriktningar inom det internationellt ansedda International Baccalaureate (IB), där undervisningen sker på engelska. Målet är att du under dina år hos oss ska utvecklas till en reflekterande individ som kan bidra till att skapa en bättre värld för dig själv och andra.

Borgarskolan har väl etablerade kontakter och samarbeten med en rad externa aktörer, både inom Sverige och internationellt, bland annat inom näringslivet. Som Borgarelev kan du läsa fördjupningskurser i alla ämnen, samt matematik och språk på avancerad nivå. Även möjlighet att driva UF-företag finns oavsett vilket program du väljer – och vi har nära 200 UF-elever på skolan varje år. Skolan deltar och lyckas väl i en rad stora nationella och internationella tävlingar, särskilt inom naturvetenskap och matematik. Borgar är dessutom en Erasmus+ skola vilket innebär att vi på ett enklare sätt kan finansiera våra internationella utbyten.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Ekonomiprogrammet

Ekonomi

Ekonomiprogrammet

Juridik

Hotell- och turismprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap

STARTAR EJ

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

  • Profil: Internationell

Övriga program

International Baccalaureate - PRE Career related Programme

International Baccalaureate Diploma Programme

Introduktionsprogram

Programinriktat val mot Hotell- och turismprogrammet

Yrkesintroduktion mot Hotell- och turismprogrammet