Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

NTI Gymnasiet Kristianstad

Kristianstad
Fristående skola
200 elever

Gemenskap. Ny teknik. Certifierade utbildningar. Här får du en utbildning av hög kvalitet inom IT och tech och får jobba med framtidens utmaningar redan i skolan. Du som är intresserad av samhällets utveckling och har en stark vilja att påverka är helt rätt för de visioner vi står för.

Vi är en gymnasieskola för dig som vill vara en del av IT-utvecklingen! Om du vill gå en attraktiv, IT-profilerad gymnasieutbildning är NTI Gymnasiet Kristianstad det självklara valet. Vi är med och bidrar till IT-utvecklingen i nära samarbete med näringslivet samt med programmerare och IT-tekniker vid Högskolan Kristianstad. Detta gör att vår utbildning – och dina kunskaper – alltid är uppdaterade och förhåller sig till den senaste forskningen och det som branschen efterfrågar här och nu.

Vår skola blir din första arbetsplats, där du lär dig arbeta och samarbeta ämnesöverskridande. På så sätt fångar vi också upp dig som elev tidigt, så att du kan utveckla de kunskaper du besitter för att nå din fulla potential. Vi är mer än bara ett gymnasieval. Vi är DIN framtid.

Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

El- och energiprogrammet

Dator och kommunikationsteknik

Teknikprogrammet

Informations- och medieteknik

Introduktionsprogram

Programinriktat val mot El- och energiprogrammet

Dator och kommunikationsteknik

Programinriktat val mot Teknikprogrammet

Informations- och medieteknik

Yrkesintroduktion mot El- och energiprogrammet

Fjärde året på teknikprogrammet

Fjärde året på teknikprogrammet

  • Fjärde året