Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

NTI Gymnasiet Malmö

Malmö
Fristående skola
240 elever

NTI Gymnasiet Malmö är skolan med bra stämning, engagerade lärare och en genomtänkt plan för mentorskap, extraundervisning och studietid. Men framför allt är vi en gymnasieskola som ligger i framkant när det gäller IT, tech och programmering!

NTI Gymnasiet i Malmö är skolan för dig som vill gå en utbildning i framkant. Vi ger dig digital spetskompetens och kunskap inom ny teknik, något du kommer behöva i framtiden. Om du tycker teknik är kul och siktar högt är teknikprogrammet ett bra val. Teknikprogrammet är för dig som vill lära dig att programmera, eller som kanske funderar på att läsa natur men ser en framtid inom något tekniskt yrke.

Om datorer och IT är din grej borde du välja el- och energiprogrammet. Här får du en bred, praktiskt och teoretisk utbildning. Bland annat lär du dig allt från programmering och webbutveckling till hur man sätter ihop en dator och hur olika nätverk fungerar.

Om du istället gillar No-ämnena och vill ha möjligheter i framtiden är naturvetenskapsprogrammet rätt val. Detta är programmet för dig som är intresserad av naturvetenskap, kemi, matematik, fysik och biologi. Vi erbjuder även en e-sportsprofil där spel, strategi och hälsa står i fokus. Till denna utökade kurs kan du söka i åk 2 och 3

Läs hela skolans presentation

Nationella program

El- och energiprogrammet

Dator och kommunikationsteknik

  • Idrottsutbildning
  • Profil: INFRASTRUCTURE
STARTAR EJ

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap

  • Idrottsutbildning

Teknikprogrammet

Informations- och medieteknik

  • Idrottsutbildning
  • Profil: SOFTWARE
  • Profil: ENGINEERING