Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Rytmus Malmö

Malmö
Fristående skola
180 elever

Välkommen till Rytmus musikgymnasium Malmö! Här finns det inga gränser för hur långt du kan nå. Hos oss blir du utmanad av erfarna lärare, både musikaliskt och studiemässigt. Intresset för musiken för oss alla samman och skapar en fin gemenskap.

I en gammal tidningshall på Barkgatan fick vi 2010 möjligheten att bygga en helt ny skola från grunden. Kvarteren kring oss är fullspäckade med kultur. Bland våra grannar hittar du scenerna på Babel, Inkonst och Grand, såväl som Folkets Park, spelföretaget Massive, och biografen Panora – vilket öppnar för många spännande samarbeten.

Rytmus ligger tio minuters promenad från station Triangeln, ett stenkast från Möllevångstorget. Malmö är en av Sveriges hetaste musikstäder och en bra grogrund för eleverna, som ofta är ute och spelar.

På Rytmus ska alla få chansen att stå på scen. Under dina tre år hos oss kommer du att få utvecklas som musiker, spela konserter, åka på turné, och ta del av Clinics där du träffar artister som håller dig uppdaterad på vad som händer i musikbranschen.

På Rytmus Malmö lär du snabbt känna din klass och personal på skolan, och när eleverna själva beskriver skolan pratar de ofta om den fina gemenskap som finns här. Vi brukar kalla det för Rytmusandan.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Estetiska programmet

Musik

  • Profil: Musikproduktion

Estetiska programmet

Musik

  • Profil: Instrument/Sång

Estetiska programmet

Musik

  • Profil: Musik/Sam

Estetiska programmet

Musik

  • Profil: Singer/Songwriter