Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Sveriges Ridgymnasium Flyinge

Lund
Fristående skola
110 elever

Förändringar på Sveriges Ridgymnasium i Flyinge. Förändringen gör att vi inte tar in nya elever läsåret 2024/25 på SRG Flyinge. Kika gärna in på Sveriges Ridgymnasium i Svedala här på skanegy.se eller på skolans hemsida.

Förändringarna påverkar inte de 112 elever som idag studerar på SRG Flyinge. Alla elever kommer att gå kvar och avsluta sina gymnasiestudier i Sveriges Ridgymnasiums regi på Flyinge Kungsgård. Vi ser fram emot att ge er alla fortsatt givande studieår hos oss.

Vi kommer läsåret 2024 att satsa stort vid vår egen anläggning på Bökeberg Gård & Arena i Svedala. För dig som vill studera på Sveriges Ridgymnasium, kan vi erbjuda plats på vår skola vid Bökeberg Gård & Arena i Svedala.

Här kommer vi att satsa stort med flera nyheter, detta för att säkerställa att alla elever som drömmer om att studera på etablerade Sveriges Ridgymnasium ska få denna möjlighet.

Från läsåret 2024 kommer vi att kunna erbjuda elevhem med bemanning samt kvällsaktiviteter i olika former. Fler nyheter kommer att presenteras inom kort.

På skolan i Svedala kan du även ansöka till NIU, Nationell idrottsutbildning, i dressyr eller hoppning.
Läs mer om NIU

Kika in på vår skola i Svedala: https://ridgymnasium.nu/skolor/svedala/

Läs hela skolans presentation