Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Thoren Business School Malmö

Malmö
Fristående skola
270 elever

Är du framtidens entreprenör? Vill du läsa ekonomi, samhälle eller natur med affärsinriktning? Då är Thoren Business School gymnasiet för dig.

Thoren Business School förbereder dig som elev för såväl universitetsstudier som för ett framtida arbete samt eget företagande. Vi erbjuder en unik möjlighet att knyta kontakter med näringslivet.

VI ÄR AFFÄRSGYMNASIET
Våra kompetenta pedagoger brinner för att hjälpa dig att utvecklas och lyckas nå dina mål. Skolan har även flera förstelärare som driver utvecklingsuppdrag för att vässa undervisningen ytterligare. En del av Thoren Business Schools koncept är undervisning i form av case, d.v.s. verklighetsbaserade uppgifter.

INTERNATIONALISERING
Vi har satt Thoren Business School Malmö på världskartan genom samarbeten med skolor i Japan, Indien och ett flertal länder i Europa via både Atlas och Erasmus+. Vi arbetar aktivt med internationalisering genom olika projekt vars syfte är att våra elever ska få uppleva andra kulturer genom samarbeten med skolor runt om i världen.

SKOLA + NÄRINGSLIV =
ETT VINNANDE KONCEPT
• Vi har ett nära samarbete med UF, Ung Företagsamhet, där eleverna får starta UF-företag i årskurs 3 och förverkliga sin affärsidé.
• På TBS Malmö driver vi ett Mentorsprogram där eleverna i årskurs 3 får möjlighet att matchas med en mentor från näringslivet.

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Ekonomiprogrammet

Ekonomi

  • Profil: Redovisning och finansiering

Ekonomiprogrammet

Juridik

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

  • Profil: Entreprenör och samhälle

Samhällsvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

  • Profil: Ledar- och beteendevetenskap