Bokyllor fyllda med böcker i olika färger.
Sök utbildningar

Victum Gymnasium

Helsingborg
Fristående skola
230 elever

På Victum gymnasium samlas varje skoldag 230 elever på tre olika program. Våra engagerade lärare har som mål att möta och stötta varje elev i att få en mycket bra utbildning som leder till gymnasieexamen och till ett bra kommande yrkesliv.

På Victum Gymnasium i Helsingborg sätter vi människan i centrum mitt i centrum. Och det ser vi som en självklarhet. Därför passar det väldigt bra att vår skola är belägen i hjärtat av staden. Närmare bestämt mitt emot Knutpunkten.

Hos oss kan du välja mellan tre olika program: barn och fritid, vård och omsorg samt introduktionsprogram. Samtliga är inriktade på att lära för livet. Vi ser hälsoperspektivet som ett naturligt inslag i våra utbildningar, vilket ger dig ökade livs- och yrkesmöjligheter.

Att studera hos oss innebär att ta ansvar och ha inflytande över sina studier. Vår vision är att du ska få med dig betydande erfarenheter efter avslutad utbildning. Därför strävar vi efter att du, efter dina tre år hos oss på Victum Gymnasium, uppnår examensmålen inom utbildningen och får en yrkesexamen samt högskolebehörighet.

Låter det bra? Satsa på en praktisk utbildning och sök till oss på Victum Gymnasium i Helsingborg!

Läs hela skolans presentation

Nationella program

Barn- och fritidsprogrammet

Pedagogiskt och socialt arbete

Vård- och omsorgsprogrammet

Introduktionsprogram

Individuellt alternativ

Programinriktat val mot Barn- och fritidsprogrammet

Programinriktat val mot Vård- och omsorgsprogrammet

Språkintroduktion